Знаете, че ние първо трябва да проведем вътрешно допитване, така,

...
 Знаете, че ние първо трябва да проведем вътрешно допитване, така,
Коментари Харесай

Иван Ченчев: БСП няма да подкрепи правителство на всяка цена


 „ Знаете, че ние първо би трябвало да проведем вътрешно допитване, по този начин, че към този миг изслушахме сътрудниците като виновна политическа мощ. Казахме им, че не е това метода. Но като видяхме и по какъв начин беше номиниран претендентът за министър-председател почти знаехме какво да чакаме. Дотук нищо ново. Това не ни харесва и не го утвърждаваме. ” Това съобщи националният представител от коалиция „ Българска социалистическа партия за България ” Иван Ченчев в ефира на Евронюз България. 
Социалистът акцентира, че в комплицираната обстановка,в която се намира страната ни не е отговорно да има оферти единствено на един човек. „ С сходна стратегия, която беше изтъкнато, че са цели на Мария Габриел, а не на партия ГЕРБ, ние считаме, че не може да има цели на един човек в тази обстановка,в която е България. Трябва да има цели на партиите, които вероятно биха подкрепили държавно управление. В този смисъл желаеме да има вътре необятно ветрило от обществени ограничения, за които ние се борим поредно. Няма по какъв начин сътрудниците да търсят единодушие за нещо, което не е застъпено по никакъв метод в програмата на Българска социалистическа партия ”, безапелационен беше той.
Ченчев съобщи, че в програмата липсват ограничения за грижа към хората. „ Трябва да има  социален чадър от страната, тъй като знаем всички в каква обстановка се намираме и трябваше да има реакция от страна на сътрудниците. Казахме, че е сгрешен метода, тъй като тези неща можеше да се обсъдят авансово. Можеха да се изведат национални цели.  Казахме това и на предходната среща. Няма кой знае каква разлика сред предходната среща с представителите на ГЕРБ и вчерашната ”, акцентира националният представител.  
Той разяснява и тематиката с основния прокурор. „ Българска социалистическа партия неведнъж е желала оставката на Иван Гешев по този начин, че за нас няма никакво напрежение ”, изясни социалистът.
По думите на Ченчев се заобикаля главният въпро значим за България. „ Как ще живеят хората в своето всекидневие? Ние настояваме това да бъде преосмислено. Всичко останало е в областта на „ вероятно ” или „ в случай че ”. Не е сериозният метод това, защото има доста съществени въпроси, които да се вземат решение, а не виждаме крачка в тази посока ”, уточни той. 
„ Беше ни казано, че това е една среща, с цел да може Габриел да се показа пред парламентарните групи. Е показа се и отсам накъде? ”, попита Ченчев. 
„ Посещенията, на които върви президента в Южна Африка са надалеч от проблематиката, която е тук и в този момент за българските жители ”, разяснява още той. 
 „ Моля Българска социалистическа партия да не бъде прикачвана към този хаос, които се случва сега. Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление непременно ”, сподели в умозаключение Иван Ченчев.  
   
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР